2007.01.17. 23:11 teddike

Dakar

Címkék: dakar

Eleg regen irtam mar errol, vartam igazabol, hogy mi fog kialakulni! Nos, tobbnyire mar lehet tudni, hogy mi a helyzet, es lassan kozeledunk a vegkifeljett fele! A mai napon egy olyan szakaszon vettek reszt a versenyzok, ami nem volt szelektiv, tehat nem mertek az idejuket, csak kocsikaztak!

Szombaton volt egy szunnap, amikor is Palik szulinapjat unnepeltek a magyar kulonitmenyek, mar aki persze! :) Es ekkor meg attol volt hangos a dolog, hogy a Mitsubishi nem tudja iden megnyerni a dakart, de hat szombat ota nagyot fordult a dolog, kigyulladt autok, elromlott mechanikai eszkozok, es mar is a mitsu all az elen!

A motorosoknal Katai az egyetlen versenyben maradt magyar versenyzo, de az o eredmenye nagyon szep igy is, remelem betudja fejezni a versenyt!

Az autosok kozul Palik es Szalay van meg versenyben! Palik a 26ik helyen, Szalay pedig a 40ik helyen all, ha jol tudom. Ezek is jo eredmenyek szerintem, meglatjuk a kovetkezo napokban sikerul e esetleg elorebb kerulniuk! A penteki napon volt amugy valami hatalmas sztori, nekem tetszett, es par szoban le is irom, szval Palikek is Szalay is elakadt a homokban! Jottek viszont a magyar kamionok. Eloszor Palikot huzta ki a kamion, majd jottek Szalayek, akik annyira elakadtak, ezt amugy megneznem szivesen valami felvetelen, ket kamion huzta ki a homokbol! Egyik huzta a versenyautot, masik meg a kamiont! Szep kep letett!

Terjunk is at a kamionos versenyzokre, hiszen nagyon jo helyen allnak! Darazsi, Lakloth, Szalai harmas a 17ik helyen, Szobi, Eder, Jobbagy a 20ik helyen, Szaller, Pocsik, Fasko pedig a 27ik helyen all!

Szerintem mindegyik versenyben levo magyarnak csak gratulalni lehet, es azt kivanom, hogy sikeresen befejezzek ezt a negy hatrelevo szakaszt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93139832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása