2007.03.04. 19:00 teddike

Heroes első évad nálunk

Címkék: sorozat tv2 heroes

2007.03.04 - 20:00 - Hősök/Heroes - TV2

A visszaszamlalas elkezdodott! Egy ora, es magyarul is lathatoak lesznek a Hosok! :) Szerintem mar nincs olyan ember, aki nem talalkozott volna veluk, valamelyik reklam spotba. Ma este tv2 n, ket resz, a pilot. A megtekintes kotelezo. Szerintem meg en is meglesem, pedig mar lattam, de azt hiszem meger ennyit ez a sorozat. Itt a hosszabb trailer a sorozathoz, ami a tv2 n volt lathato.

Sok mindent tudnek irni errol a sorozatrol, de bizom abban, hogy sokan, vagy vannak olyanok kozottunk, akik most fogjak elkezdeni nezni, igy nem fogok arrol beszelni, hogy merre is tart jelenleg a sorozat. Ami biztos, hatalmas nezettsege van, es azt hiszem, sot tudom is, hogy 2007 egyik legjobb sorozata. A tv2 remelem jo vasart csinalt ezzel, de mondjuk nagyon sok minden kell, hogy nezett legyen. Vasarnap este premier, csutortokon meg a tobbi resz, minden heten egy. Nem szeretnek senkit sem elriasztani, de aki nem koveti, vagy nem lat minden reszt, nagy valoszinuseggel lemarad. Szinten biztos, hogy a nezettsegenek, es rajongoinak koszonhetoen, mar most biztos, hogy lesz masodik evad.

Ha valaki szeretne olvasni hosszabban a sorozatrol, vagy csak egyszeruen ismerkedne a karakterekkel, akkor itt megteheti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603139880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása