2007.04.19. 00:29 teddike

Ismét egy szerda

Címkék: tv sorozat

Ismeg jo estenk volt, azoknak mindenkeppen, akik a tv elott akartak kikapcsolodni, es valamennyire is szeretik a nyomozos, esetleg a doktoros sorozatokat. Nekem valahogy a het kozepe a fordito, marmint eddig csak melyzuhanas, sok faszsag, aztan szerda este kell egy kis kikapcs, amikor is a tv elott punnyadva probalok regeneralodni. Ismet sikeresen, hiszen a CSI: Miami mesterloveszes resze lekotott, illetve olykor mulattatott. 

A CSI (csí) utan jott a Bones, az uj kedvenc, de ezt mar irtam korabban, komolyan, tudom, hogy a tema is erdekes, es sok okos dolog van benne, de Bones doki okossagai miatt nezem az is biztos. Sokat rohogok rajta, es tenyleg hetrol hetre varom az uj reszt. Addig persze nem jutottam el, hogy le is toltsem esetleg a reszeket, eleg azokat toltogetni, amiket mar eddig is.

A mai resz is erdekes volt, persze a felvezetes vitt mindent. A "miert akarsz fegyvert - hogy lohessek" parbeszed, ami mar a reklamba is benne volt, sokadjara is utott. Mivel nem ismerem a sorozat jovojet, csak annyit lattam belole, amit a tv leadott, felteszem magamnak a relative naiv kerdest, mikor is fogjak a ket foszereplot osszehozni? A karakterek amugy nekem tetszenek, a zizis dokik pedig egesz jol toljak a dolgokat. 

Kicsit mas, vagy mas megkozelites, egy het mulva ilyenkor, a Bones ellenfele a Heroes lesz, ami lehet, hogy beindul kicsit, hiszen nem Fabry val kell megkuzdjon. Vajon lehetseges lesz e a feltamatadas? Nos, oszinten mondom ketlem, hiszen a Heroes teljesen egymasra epulo reszekbol tevodik ossze, nem igazan erdemes vagy lehet kihagyni egy reszt, mert akkor par dolog ertelmet veszti. De azok szamara, akik eddig tv ben kovettek a sorozatot, biztos vagyok benne, hogy egy ket resz kihagyasa utan elvesztik az erdeklodest. Erdekes dolog ez, marmint odakinnt a kevesbe nezett PB, nalunk aratott, a ott nezett sorozatok meg annyira nem ugrottak fel nalunk, persze azt meg kell jegyezni, hogy lassan a CSI es a House kezdvi atvenni a dolgokat. De a felesegek, illetve a grace klinika annyira nem hoditotta meg a magyar tv nezoket.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr183139923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása