2007.04.21. 14:30 teddike

Mozi - Film

Címkék: film mozi 2007

Azon gondolkodtam mostanaban, hogy eleg reg irtam mar valamilyen filmrol, amit lattam volna. Persze azert van igy, mert valojaban nem is talaltam semmi olyat, amit erdemes lett volna, vagy csak egyszeruen nem jutottam el a moziba. Tudjatok az a helyzet, hogy a 300 utan nem tettem be a labam semmi ilyen jellegu letesitmenybe. Es ez az en hibam. 

Most csak ugy gondolati sikon, amik igy eszembe jutnak, par film, amit szeretnek, szerettem volna megnezni. Persze lehet rohogni a listan, de szerintem elobb vagy utobb megnezi majd ezeket mindenki.

Az elso, ami mar lassan a "szerettem volna" latni kategoria, a Sunshine, ami mostanaban megy a moziba, es ha nem akarok lemaradni a mozis vetitesekrol, akkor ideje lenne elmennem vegre. Igaz hallottam a filmrol negativ es pozitiv kritikat is, de a trailer alapjan egyertelmuen a "must see" kategoria.

A kovetkezo okossag, ami a heten kerult a mozikba a Shooter, tudom, hogy kicsit szanalmasnak mondhato, meg stb. Gondolom sokaknak meg is van a velemenye a filmrol igy elore is, lehet, hogy nem moziban nezos, de szerintem egy letoltest majd kesobb, vagy akar egy olcsobb napos moziba latogatast siman meger. Szep ez a honap azt kell mondjam, van meg par film, amit erdemes nem kihagyni. 

A Ferfogatokonyv (Stranger than fiction), ezt is csak ajanlani tudom mindenkinek, ha jol emlekszem ez is a heten kerult a mozikba. Jovoheten pedig ismet kapunk par jo dolgot, vagy legalabbis annak remenyevel ulhetunk be egy moziba, vagy tolthetunk le egy filmet, hogy nem fogom benne csalodni. Az egyik ilyen, a franci alapokra epulo Topmodell a baratnom cimu, ami eleg jo kis vigjateknak tunik.

A masik pedig Paul Walker foszereplesevel, a Halalos hajsza (Running scared) cimu film.

Kicsit kaladonsra sikeredett ez a par sor, de a lenyeg most szamomra abban van, hogy mivel nem nagyon voltam mostanaban moziban, meg nem lattam semmi filmet, probaltam osszeszedni azokat az alkotasokat, amiket ebben a honapban talan erdemes megnezni.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr213139925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása