2007.07.15. 21:48 teddike

Meleg van

Címkék: okossagok

Mar mindenki tudja, hogy a mai naptol hosegriado van, ez azt jelenti, hogy allitolag meg ilyen meleget mint ma, meg nem mertek az orszagban, es ez varhato vagy harom negy napig. A nezettsegek is rendesen leestek, ami ertheto, hiszen ebben a melegben szerintem mindenki, aki tehette valami part mellett toltotte a napjat. Igy tettem en is, es most odakozmalva kicsit varom, hogy elkezdodjon a Bergyilkosok cimu film az rtl en!

Mar lattam egyszer, es ha emlekeim nem csalnak, akkor meg tetszett is, szval szerintem jo kis szorakozas lesz, es persze varhatoan be is fogok aludni rajta, szval nem fogom latni a veget, es igy azt sem tudom meg, ki a gyilkos, es ki marad eletben! ;)

Volt szerencsem beszurni a cool tv uj musorat, ezt az aktos modell kerestetik, vagy valami ilyesmi. Sok olyan csaj jelent meg, akik azert alltak sorba, hogy levetkozhessenek! 150 lanybol valasztottak ki 24 et, majd kozuluk, nemi magamutogatas utan, 12 jutott a dontobe. Mondanom sem kell, valogatott tarsasag, es hat mondjuk ki batran, picsa invazio van, majd keresek kepeket is, mert megeri, vagy sem, de nezni talan jo.

A heten megneztem amugy a HP uj reszet is. Es nagyon tetszett, ahogyan az eddigi reszek is. Gyermeteg lelkemnek jo ez a film, igaz a konyvet sajnos nem olvastam, igy az en velemenyem a filmrol nem az igazi, de majd osszedobok valamit errol.

Itt is meg kell jegyezzem, hogy a heten volt a kedvenc Heroes reszem, a 20ik, jovoben jatszodo resz nagyon tetszett mar anno "eredetibe" is, es most is utott, par dolog most valt vilagossa, vagy par aprosagot most sikerult felfedezni. Meg harom resz, es vege az elso evadnak nalunk is.

Na, nezzuk a filmet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103139994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása