2007.09.22. 15:59 teddike

Prison Break (s03e01)

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

Vegre vegre vegre, csak ennyit tudok mondani. Elkezdodott a 2007/2008 as szezon, es rogton egy jo kis sorozat folytatasaval. Prison Break harmadik evadanak elso resze. Mondanom sem kell azt hiszem, hogy az egyik kedvenc sorozatrol van szo. Es sokan vartuk szerintem, hogy mikent fogjak folytatni a harmadik evadot. Elore mondanam, hogy eleg sok spoileres resz lesz, igy a masodik vagy az elso evadot nezok ne nagyon olvasgassanak tovabb.

Azt mar tudtuk, hogy kik kerulnek a Sona ba, de azt nem, hogy milyen az a hely. Nos, azt hiszem megfelelo bevezetest kaptunk a dolgokhoz, nagyon kemeny es durva az a hely. Valami valtozas, szerintem nagyon kellett egy ilyen helyszin, uj szint visz a sorozatba. Michael, TBag, Bellick, Mahone, azt hiszem eleg szep nevsor ehhez a bortonhoz.

Sona egy olyan borton, ahol a fegyenceket, egy lazadas utan, a rendorok, illetve a kormany magara hagyta, ami annyit jelent, hogy nem avatkozik bele, a bennt levo dolgokba. Odabent egy feka vezeto van, sajat kis csapattal, es elsore sem szimpatikus neki Michael. TBag megint nem okozott csalodast, rogton tudja ki a gore, es hol kell nyalni, nos ezt is megkapjuk eleg faszan. Mahone viszont elegge ragaszkodik Michael hez, hiszen benne latja szabadulasanak kulcsat.

A sztori mar rogton az elso reszben kialakul, van egy tag, bennt a falak kozott, akit meg nem nagyon lattunk, csak Bellick kerult kapcsolatba vele, ot kell elvileg kiszabaditani. Ez az ara annak, hogy Michael nek es Lincoln nak fontos emberek ne seruljenek. Azert probaltam ezt igy korbe irni, mert nem szeretnem, ha rogton itt lenne minden.

Ket fontosabb szereplo tavozott a sorozatbol, Kellerman elvileg orokre, Privat Practice cimu sorozatban szerepel mar. Illetve Sara, aki a valo eletben terhes, igy par reszbol kimaradt az elejen. Test dublort, ha van ilyen, alkalmaztak vele kapcsolatban. Egyik jelenet hattereben ot lathatjuk, vagyis a Sara t alakito uj szinesznot.

A sorozat hangulata, a szereplok, illetve a helyszin nekem nagyon tetszik. Megvaltoztak a dolgok kicsit, mas a helyzet, hiszen Linc van a falakon kivul. Az uj szereplok lassan bemutatkoznak. De roluk majd kesobb. Remelem az apaca visszater meg valamikor! Na jo, persze, hogy visszater.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr843140011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása