2008.03.12. 00:10 teddike

Smallville és Friday Night Lights

Címkék: sorozat smallville friday night lights 2007 2008

Egy jó és több kisebb, de rossz hír. Persze hozzáállás kérdése. Nem friss hír egyik sem, lassan egy hete lehet tudni róluk, valahol mintha megerősítést vártam volna a témában, de úgy látom ennyi lesz belőle.

A Smallville-ről már írtam korábban, most jön egy kiegészítés. Nem elég, hogy Rosenbaum, Lex alakítója távozik, megy még Lana is, azaz Kristin Kreuk. Lex miatt még mindig sír az egyik szemem, Lana viszont nem tett annyira boldogtalanná. Hiányozni fog, nem azt mondom, meghatározó karakter, de már csak a szenvedés van miatta. Ha meghalt volna korábban, szerintem mindenki elfogadta volna. Igazából az a hír az egészben, hogy mint sokan tudjátok általában sorozat esetén, hét évre kötnek szerződést. Lehet ez hülyeség, vagy nem írtam le pontosan a helyzetet, de azt kell most megérteni, hogy mindkét szereplőnek lejár a szerződése, és nagyon valószínű, hogy nem hosszabbítják meg őket. Legjobb esetben visszatérnek majd vendégszerepelni. Viszont kapunk helyette egy nyolcadik évadot. Hurrá?! Biztos vannak olyanok, akik nem is örülnek ennek annyira.

És akkor a nagyon várt, és nagyon nagy hír, aminek csak örülni lehet. A lényeg, ami igazából azóta nem nyert megerősítést, de folytatódni fog az egyik kedvenc sorozatunk. Az FNL kapott egy lehetőséget egy nagyon szép búcsúra. Jöhet a harmadik évad, vagy a másodiknak egy fasza kis lezárás. Biztos, hogy előreláthatólag nem lesz negyedik évad, de már ennek is örülnünk kell, hiszen nagyon rossz lett volna, ha ott végződik minden, ahol korábban már leírtam. Akit érdekel az eddig második évad, az olvassa el ezt a kis irományt róla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr673140227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása