2008.04.04. 23:01 teddike

Péntek esti News

Címkék: sorozat desperate housewives heroes battlestar galactica smallville friday night lights okossagok

Nem mostani friss dolgokról szeretnék beszélni/írni, hanem a nagy BSG láz miatt, a héten felröppent apró eseményekről szeretnék megemlékezni. Ha már eddig is írtam arról, hogy mi a helyzet a Friday Night Lights című nagyon jó sorozattal, akkor a legfontosabb, és egyben legjobb hírek mellett nem mennék el. Berendelték a harmadik évadot! Október 1-én indul, és 13 részes megrendelést kapott. Az NBC és aDirecTV közös gyermeke tehát megszületett, és mi nagyon örülünk ennek.

Miközben a Smallville ismét régi fényében pompázik, jönnek a nyugtalanító hírek a nyolcadik évaddal kapcsolatban. Eddig már biztos volt, hogy Kristin Kreuk annyira távozik a sorozatból, hogy a sztrájk utáni részekbe már nem is tér vissza, és legjobb esetben is vendégszereplő lesz a következő évadban. Azt is tudjuk, hogy Lex is távozik, mármint Michael Rosenbaum. Most viszont jött a következő "rossz" hír. Távoznak a készítők: Alfred Gough és Miles Millar. Brian Peterson, Darren Swimmer, Todd Slavkin és Kelly Souders lesznek az új megmondók. Az ok pedig az lehet, mondjuk ez már korábban is sejthető volt, hogy probléma lehet, a CW nem akarja még befejezni a sorozatot, mivel ezt nézik a legtöbben. Viszont már lassan jó lenne lezárni a történetet, és gondolom emiatt léptek, akik léptek.

Következő hír, ami szerintem jónak mondható, csak kicsit érdekes is egyben, hogy a Heroes 30+ új résszel tér majd vissza. Ez elég soknak mondható, szóval nem tudom mennyire hihetünk ennek, de így legyen. Szeptember 15 én folytatódik a sorozat, a szokásos hétfő esti időpontban.

És a számomra legnyugtalanítóbb hír, mármint elég érdekes érzéseket váltott ki belőlem, a Született feleségekkel kapcsolatban feljött pletyka. Ami azt takarja, hogy a készítők elgondolkoztak azon, hogy a mostanában nagyon megszokott időbeli ugrásokkal dobnák fel a sorozatot. Kezdjük ott, hogy a mostani évadot is úgy folytatnák, hogy pár hónappal későbbről. Majd pedig úgy zárnák az évadot, hogy előre ugranának pár évet, vagy pedig vissza. Na ez az, aminek szerintem semmi értelme, én nagyon nem örülnék neki. Persze ezek csak tervek, de majd meglátjuk. Egyenlőre várom a folytatást, de kíváncsi vagyok mi lesz.

És még egy kicsit magamról. Annyira vagyok hülye, vagy fanatikus. Még jó, hogy nincs semmi sorozat most, mármint nincs az a nagy roham. Mert hétfőtől BSG lázban égek. Reggel kelek korán, meló, suli, aztán otthon ellevés. Éjszaka meg a sorozat. Nagyon kevés alvás van a hátam mögött, de ma este is ráveszem magam, mivel nagyon élvezem, csak ez is el fog fogyni. Mi ennek a hír értéke? Annyi, hogy ma este/éjszaka kezdődik a negyedik, befejező évad. 20 rész vár még mindenkire. De megosztva, annyi biztos, hogy az első 10 rész egymást követően kerül adásba. A többit majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273140253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása