2008.09.08. 13:18 teddike

Max Payne

Címkék: film mozi 2008 max payne

Kezdjük a hetet egy nem annyira jó kis hírrel. Arról van szó, hogy a címben szereplő filmet a hazai forgalmazók úgy döntöttek, hogy tolják kicsit, így ha nem is annyira később, de csak október 30-án láthatjuk.

Az ok nekem annyira nem egyértelmű, de persze a guruk biztos sokkal jobban tudják ezt. Október 16. volt az eredeti dátum, és a Death Race volt az eredeti ellenfél, de ez így most megváltozik. Nem akarok hülye kérdéseket feltenni, de a Death Race és a Max Payne együtt már sok lett volna? Igaz ami igaz, egyszerre nagyon ritkán kerülnek akciófilmek a mozikba, sőt úgy egyébként is ínséges időszak ez az akciók szerelmeseinek. Én annyira nem örülök a hírnek, hiszen egyike azon filmeknek, amire ebben az évben még érdemes lesz bemenni.

A bejegyzés lényege, gyorsan összefoglalva, hogy Max Payne hazai bemutató: 2008.október 30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873140490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása