2009.01.11. 23:36 teddike

24

Címkék: sorozat 24 2008 2009

Eljött az az este is, amikor végre úgy fekszünk le, hogy reggelre megkaphatjuk az új részeket Jack Bauer életéből. Azért ennyire nem vártam a sorozatot, de tényleg nagy dolog, hogy közel két év után ismét elkezdődik egy 24 évad, ami immáron a hetedik a sorban. Jack Bauer ismét közöttünk lesz tehát. Ma este és holnap este (vasárnap és hétfő este) két - két rész fog lemenni. 

Sajnos ismét a türelmetlenek nyertek, mivel ha minden igaz az első négy rész már kint van a különböző  megosztókon. Ennek persze lehet örülni is meg nem is, biztos, hogy van olyan sorozat, amit én is rögtön megnéznék, de így most nem kell sokat várni ezekre, így várjuk meg legalább a jobb minőséget. 

Korábban már láttunk több mindent, az első 17 perc már korábban kikerült, és azt is jegyezzük meg, hogy Jack Bauer lánya Kim Bauer (Elisha Cuthbert) ismét benne lesz a sorozatba. Sőt sajnos már azt is tudhatjuk, hogy ki lesz az új évad nagy ellenfele, de ezt nem spoilerezem el, hátha van még valaki, aki nem tudja. Zárásként jöjjön egy új évados poszter is.

24
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603140877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása