2009.07.15. 13:06 teddike

3D filmek a jövőben!

Címkék: film

Nem mehetek el szó nélkül amellett a cikk mellett, amit egyik kedvenc, ebben a témában talán a legjobb blog dobott fel tegnap. Történt ugyanis, hogy szokásos twitteres bejegyzések olvasása közben rátaláltam egy olyanra, hogy "The Ultimate 3D Movie Preview and Release Date Schedule".

ultimate 3d preview - avatar

Ez röviden annyit tesz, hogy a cikk szerzője összegyűjtötte a következő évek olyan filmjeit, amik 3D-s jeleneteket fognak tartalmazni. Innen is hatalmas respect hozzá, hiszen nem lehetett egyszerű ezt összegyúrni. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy az előbb említett címre/linkre kattintotok, és láthatjátok, hogy mikor érkezik a Cars 2, vagy a következő Harry Potter film, esetleg Shrek vagy a Toy Story. Szóval mindenképpen fussatok át a bejegyzésen, szerintem nagyon megéri. 

forrás: slashfilm.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr233141326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása