2010.12.17. 17:49 teddike

Moziajánló: 50. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Nem nagyon panaszkodhatunk ezen a héten, hiszen három egészen jó premiert is kapunk, és akkor a még futó filmek listájával már nem is foglalkozok. Most van az a helyzet, hogy a túl sok, nem biztos, hogy jó. Gondolok arra, hogy Potter, Narnia, és az újak is a mozikban:

Hazai bemutató (december 16):

  • Tron: Legacy: Mit szoktak mondani? Nagyobb a füstje, mint a lángja? Hatalmas hype, jó színészek, 3D, IMAX, de sajnos valami nem állt össze.
  • Megaagy (Megamind): Kellett rá várni pár hetet, de mozikban végre nálunk is a Brad Pitt hangjával is fémjelzett animációs film.
  • Üvegtigris 3: Már szerdától nézhető a sorozat harmadik része, amiben Lali kicsit elszakad a büfétől, és amiben a csajok is nagyobb szerepet kapnak.

Amerikai bemutató (december 17):

  • Tron: Legacy: Ebből legalább az is kiderül, hogy világpremierrel egy időben nálunk is látható.
  • Yogi Bear: Mindent azért nem lehet megetetni az emberekkel, ettől függetlenül a legtöbb moziban üldözi a nézőket Bubu.
  • How Do You Know: Egy dráma, vígjáték nagyon sok ismert színésszel: Paul Rudd, Reese Witherspoon, Jack Nicholson, Owen Wilson
  • The Fighter: A limitált bemutató után, kilép a nagyobb közönség elé Mark Wahlberg filmje, ami kapott is pár Golden Globe jelölést.
  • Black Swan: Szintén limitált bemutató után, sokkal több moziban is elérhető lesz Natalie Portman drámája, ami szintén kapott pár jelölést.

A nagyobb bemutatók után, jön pár limitált bemutató is, köztük a The Tempest, Casino Jack és Rabbit Hole.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403143060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása