2011.09.23. 14:44 teddike

Nézettség: Szitkomok és a gyenge X Factor

Címkék: sorozat fox cbs nbc nezettseg new girl 2011 2012

A hét eddig csupa meglepetés. Hétfőtől kezdődően minden nap kaptunk egy kis szeletet abból, hogy olykor amit gondolunk, tippelünk az teljesen fel is borulhat. Mert lehet azt mondani, hogy mondjuk a Two and a Half Men majd 16 millióval fog nyitni, és esetleg csak kettővel lövünk mellé, de nem 12 millióval! Vagy ott az X Factor, 18 és 49 között 5,0 demóban minimálisan elvárt nézettség lett volna, teljes lakosság tekintetében meg ott is vártuk a 20 millió feletti eredményeket. A valóság, na de ezt majd szépen sorban megtudjuk abból a bejegyzésből, ami főleg a premierekre és újoncokra fog fókuszálni hétfő-szerda bontásban.

A hét első napján visszatért a The Sing-Off, aminek a várt magas nézettségén a The Playboy Club okosan elnavigált volna egy teljes évados berendelésig, minőségtől függetlenül. De nem így történt, a felvezető műsor 1,8-as (18-49) eredményéből tovább veszítve, a The Playboy Club 1,6-on zárta az estét. És a gyatra minőség ha gyatra nézettséggel párosul, legjobb esetben is 4-5 részt jósolhatunk a sorozatnak. Bár ha az NBC ennyire gyengén muzsikál, a csatorna idei átlagát meg hozza a sorozat, akkor még így is sokáig láthatjuk a nézettségi táblán. A hétfő egyébként a Two and a Half Men eredményétől volt hangos. Több mint 28 millióan nézték meg az első részt és ez 10,3-as demót jelent.

Kedden jött a következő meglepetés, ami főleg a FOX háza táján lehetett meglepő. A nyártól folyamatosan és nagyon sokat reklámozott New Girl bizony leverte a Glee-t, a felvezető műsorra is simán rápakolva, ami 10 millió feletti össznézettséget és 4,7-es végeredményt jelent a 18 és 49 év közöttiek körében. Szintén kedd este premierelt az Unforgettable, ami ahogy arra számítani lehetett az NCIS és az NCIS: LA felvezetésnek köszönhetően magas számokat fog hozni. Nyerte is a harmadik órát közel 14 millióval és 2,9-es ratinggel (18-49). A második részeket illeti, a Ringer már másodjára futott az árokba, 0,9 még a CW szintjéhez képest is nagyon alacsony, arról nem is beszélve, hogy össznézettségben már 2 millió alá SMG.

Szerdán megtörtént a “csoda”, az X Factor jött, látott, de nem győzött! Az első órában még az első helyen végzett, 4,0 18-49 között és közel 12 milliós nézettség, a második órában viszont alul maradt a Modern Family-hez és a Criminal Minds-hoz képest is. Össznézettségben több mint 14 millióan követték a sorozatokat, a tehetségkutató műsort “csak” 12,5 millióan. Ráadásul 18 és 49 év között a Modern Family alaposan megverte az “újoncot” (6,0 – 18-49). A Modern Family hatalmas nézettségét meglovagolva, a Revenge is jól nyitott, több mint 10 millióan követték a sorozatot, mely ezzel a második volt össznézettség tekintetében a CSI mögött, 18 és 49 év között viszont az első helyen végzett. Az NBC kezdhet pakolni, aggódni és csomagolni: Up All Night 2,3, Free Agents 1,3, Harry’s Law 1,2, Law & Order 2,3 (18-49).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913251181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása