2011.10.09. 23:14 teddike

Az első előzetes: Touch

Címkék: sorozat fox touch 2011 2012

A FOX és az upfronts, na meg a jövőre érkező sorozatok kapcsolatáról nincs éppen jó véleményem. A Terra Nova mint tudjuk úgy indult, hogy több mint egy évet kellett arra várnunk, hogy egyáltalán láthassunk belőle bármit is. Az első hírek után, hogy Kiefer Sutherland főszereplésével készülő Touch is csak midseasonban érkezik már kaptam is a fejemhez, hogy ez a próbálkozás is be fog sülni. Szerencsére a helyzet itt azért sokat változott pár hónap alatt és a héten át is törtük azt a határt, hogy a kezdetben kicsit lesajnált sorozat átlépett a nagyon várt kategóriába. Mi is történt ez a héten? Mi ez a nagy változás?

Megérkezett az első előzetes, ami nagyon ígéretes lett, valamint a héten megrendezésre került MIPCOM alatt be is mutatták a pilot részt ami eddig főleg pozitív véleményeket kapott így tovább növelve a várakozást a sorozat iránt. A videó előtt még annyit, hogy Kiefer sem sokat unatkozhatott idén. Az ex-JackBauer filmet, websorozatot és sorozatot is forgatott, plusz ha minden igaz akkor a 24 film is készülőben. Innen is csak annyit tudunk neki üzenni, hogy csak így tovább, a Touch meg jöhet, minden mennyiségben, bármikor vagy akármikor, de holnap lenne a legjobb:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr533290746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása