2012.05.14. 15:04 teddike

Upfronts 2012: A FOX sorozatai, tervei

Címkék: fox 2012 2013 fox upfronts 2012

Az NBC után, egy vasárnap esti rohanással, hétfő délutánra megérkezett a FOX bejelentése. Bár a hivatalos #upfronts műsor este lesz, a részletek már most kiderültek. Mielőtt a jelennel foglalkoznánk, nézzük meg az igen beszédes 2011-es terveket, ahol még szerepelt egy TERRA NOVA, egy ALCATRAZ, illetve a HOUSE utolsó évadra készült ekkor. Highconcept címek, amikből maradt valami a következő évadra? Semmi, nulla. A Spielberg féle, dínós sorozat alaposan leszerepelt. Hatalmas költségek, gyenge nézettség, rossz családi dráma. De hasonlóan negatív dolgokat tudnék elmondani a J.J. Abrams féle ALCATRAZ-ról is, ami nagyon jól indult, de borzasztóan ellaposodott, plusz sikerült egy cliffhangert is bedobni a végére.  

A HOUSE végével, egy teljesen biztos hétfői programot is elveszít a csatorna, ami csak azért rossz hír, amellett, hogy egy nagyon ismert széria ér véget, hogy nem sikerült egy erős hétfői sorozatot sem találni. Bár a BONES továbbra is hétfőn marad, nem gondolom, hogy a nézettség hatalmas lesz, ráadásul az a fontos szerepe is lesz a veteránnak, hogy felvezesse a csatorna talán legerősebb drámáját. A legerősebbnél idézzünk el egy kicsit, a THE MOB DOCTOR lenne tényleg a legjobb választás?  

Visszatérő sorozatok: Glee, Bones, Fringe, Touch (drámák) Raising Hope, New Girl, The Simpsons, Bob’s Burgers, Family Guy, American Dad, The Cleveland Show (szitkomok, animáció) The X Factor, NFL OT, American Idol, Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, Cops (reality, tehetségkutatás) 

Elkaszált sorozatok: Alcatraz, Terra Nova, The Finder, House (drámák) Allen Gregory, Breaking In, I Hate My Teenage Daughter, Napoleon Dynamite (szitkomok, animáció) 

Újonc sorozatok: The Mob Doctor, The Following (drámák) Ben And Kate, The Mindy Project, The Goodwin Games (szitkomok)

Az új schedule tartalmaz pár érdekességet, de egyértelműen a THE X FACTOR és az AMERICAN IDOL lesz a főszereplője az évadnak a nagyon erősnek tartott keddi szitkomokkal. Nézzétek csak:

Hétfő:

08:00 Bones

09:00 THE MOB DOCTOR

Kedd:

08:00 Raising Hope

08:30 BEN AND KATE

09:00 New Girl

09:30 THE MINDY PROJECT

Szerda:

08:00 The X Factor

Csütörtök:

08:00 The X Factor

09:00 Glee

Péntek:

08:00 Touch

09:00 Fringe

Vasárnap:

07:00 NFL OT

08:00 The Simpsons

08:30 Bob's Burgers

09:00 Family Guy

09:30 American Dad

Midseason: THE FOLLOWING (hétfőre), THE GOODWIN GAMES (keddre), American Idol, Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, The Cleveland Show, Cops.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr404507952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása