2014.05.12. 22:03 teddike

Upfronts 2014: Újoncok (NBC)

Címkék: nbc upfronts 2014

Előzményként nézzetek rá az NBC összefoglalásra, végtelen mennyiségű cím, berendelt és elkaszált sorozatok, valamint 6 újonc. Hiába rendeltek be 16 új szériát (9 drámát), 3-3 bontásban indulnak majd el ősszel. Ezzel kicsit csökkentve nálam a várakozási faktort. De a Constantine jön pénteken, mint ahogy a State Affairs is november 17-től és a The Mysteries of Laura is a képernyőre kerül a drámák közül. Az igazán érdekes próbálkozások, az Odyssey vagy az Allegiance sajnos csak 2015-ben érkezik. De menjünk sorban, jöjjenek ismét a címek, csak most az egyik legfontosabb megközelítés alapján, a gyártó stúdiók alapján is:

1. Constantine:

Gyártó: Warner

Premier: 2014 ősz - péntek 22:00

Producer(ek): David S. Goyer, Geoff Jones, Neil Marshall

Szereplő(k): Lucy Griffiths, Charles Halford, Harold Perrineau, Jr., Matt Ryan

Várakozási faktor: 7/10

A jó és a rossz állandó harca, démonok, különleges képességekkel rendelkező legjobb barát lánya, egy számunkra láthatatlan világ, egy árnyékban növekvő gonosz erő és az örök remény, hogy a kárhozat és pokol helyet van remény a bűnöktől való megszabadulásra. Ez a Constantine, remélhetőleg sok akcióval, egy kis rettegéssel, jó karakterekkel és erős átívelés mellett, remek heti esettel.

constantine.jpg

2. The Mysteries of Laura 

Gyártó: Warner

Premier: 2014 ősz - szerda 20:00

Producer(ek): Greg Berlanti, Aaron Kaplan

Szereplő(k): Laz Alonso, Janina Gavankar, Josh Lucas, Debra Messing

Várakozási faktor: 3/10

Debra Messing ismét drámában, a Smash nem olyan hatalmas sikere után most rendőrként tisztogatja majd az utcákat. Ráadásul a válás szélén, igaz férje nem hajlandó aláírni a papírokat és a két gyerek sem könnyíti meg az élet. A hab tortára pedig akkor kerül fel, amikor kiderül, hogy a férje, aki szintén rendőr egyébként, a főnöke nem lesz. Erős női karakter, anyuka és munkahely közötti megfelelés, szenvedés a szerelemben? Tökéletes alapanyag egy egészen gyorsan kaszálásra kerülő sorozat receptjén, de láttunk már csodát és a network is meglephet minket jó karakterekkel. Vagy inkább ne álmodozzak?

themysteriesoflaura.jpg

3. State of Affairs

Gyártó:Universal 

Premier: 2014 november 17

Producer(ek): Joe Carnahan, Katherine Heigl

Szereplő(k): Cliff Chamberlain , Katherine Heigl, Adam Kaufman, Leslie Odom Jr., Tommy Savas, Sheila Vand, Alfre Woodard

Várakozási faktor: 3/10

Az amerikai elnök nap mint nap több száz fenyegetéssel találja szembe magát. Hogy ezek ne csak elárasszák azt a bizonyos irodát, a CIA alkalmazásában lévő elemző csoport állítja sorrendbe a problémákat. Ennek a csoportnak a tagjaként, Charlie-nak nagyon közeli kapcsolata van az elnökkel, köszönhetően annak is, hogy korábbi férje az első ember fia volt. Egy tragikus terrorista támadásban életét vesztette, ami a napi meló mellett, Charlie életének minden percét kitölti. Debra Messig mellett, Katherine is egy füstölgő bombára ült fel, ami bármikor robbanhat negatív és pozitív irányban is. Mondhatnátok, hogy ez mindegyik sorozatra igaz lehet, nos, nem, ez a kettő akár két rész után is rögtön kasza lehet. Bár, a State of Affairs a The Voice felvezetést kapja majd november közepétől, ami nagyobb esélyt biztosíthat a túlélésre. 

A maradék hat, csak felsorolva, hiszen lesz még időnk foglalkozni velük, 2015-ben jönnek:

Allegiance (Universal), Odyssey (Universal), Aquarius (ITV Studios), A.D. (Universal), Emerald City (Universal), Heroes: Reborn (Universal)

Ahogyan korábbi bejegyzésben is írtam már, az Allegiance és az Odyssey elsők között lenne a nézett őszi sorozatok közül, de sajnos csak jövőre jönnek. Előbbi is egy izraeli alapokon épül majd fel és természetesen a CIA áll majd a középpontjában. Ne lepődjetek meg, az NBC-nél nagyjából egy rúgóra járnak a sorozatok. Utóbbi pedig Anna Friel főszereplésével érkezik. Katonaság, akció, dráma, hatalmas összeesküvés a középpontban. Ha várakozási faktort kellene írnom, mindkét cím 7-8 körül mozogna. Lehet nagyot zuhanok majd a mélybe, de reménykedem, hogy jól fognak majd menni.

Komédiák, szitkomok, NBC nem spórolt velük, annak ellenére, hogy idén valójában kevesebb lesz majd a képernyőn mint korábban. Csak a címek, ismét, kiegészítve egy apró információval: 

One Big Happy (Warner), Mission Control (Universal) , Bad Judge (Universal) , Marry Me (SONY), A to Z (Warner), Mr. Robinson (Universal), Unbreakable Kimmy Schmidt (Universal)

Kiemelve azok a címek, amik már ősszel a képernyőre kerülnek. Marry Me, a Happy Endings csapattól részben, kedd este rontja majd a levegőt az About a Boy előtt. A másik kettő, a csütörtökön megmaradt egy órát fogja feltölteni. Amennyire 'szarul' néz ki egyébként az A to Z, annál inkább érdekel. Igen, kitaláltátok, főleg a How I Met Your --> Mother miatt. 

Mit gondoltok? Erős lesz az ősz? Vagy inkább a tavaszra gyúrnak az NBC-nél? Jönnek a biztos pontok idén, aztán meglátjuk jövőre mi marad? Az NBC simán behúzhatja, bár azt gondolom, hogy nem a fiatalabb közönségnek dolgoznak, ami akár, a későbbiekben még problémát is okozhat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr716157442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása