2014.05.14. 00:15 teddike

Upfronts 2014: Újoncok (FOX)

Címkék: fox upfronts 2014

Az NBC-hez hasonlóan pár szóban megemlékeznék a FOX újoncairól. Nagyon erős tartalmak kerülnek majd a képernyőre, nagy nevekkel a háttérben. Elég csak Bruno Heller (Gotham) nevét megemlíteni, de itt lesz még Steven Spielberg és a Red Band Society, Danny Strong (Empire) és Rainn Wilson a Backstrom főszereplőjeként. A schedule-t elnézve, három drámát indítanak a hatból ősszel és egy szitkom valamint a reality is becsúszik még a tél előtt, hogy aztán jövőre érkezzen három-három comedy és dráma is a képernyőkre. Amit talán elsőre nehéz lesz megkülönböztetni, és ennek megfelelően kezelni a napokat, az az event series jelenléte, ami talán itt a legerősebb és leghangsúlyosabb a többi csatornához képest. Klasszikus, 22 részes berendeléssel nem nagyon lehet találkozni, de lehet ez nem is baj.

Az ász a pakliban a FOX számára a Warner gyártotta Gotham, ami rögtön szeptemberben indul, hétfő este és a 16 részesre tervezett évad vezeti fel a 18 részesre tervezett Sleepy Hollow-t. Rendkívül erős estének mondanám így első körben. Az újoncok, vagy újabb sorozatok mellett ott lesz azért a Bones, a szitkomok és a reality-k is. Midseasonban pedig jön a The Following harmadik és a Glee talán utolsó évada a várhatóan felrázott American Idollal együtt. De addig is, jöjjön pár kiemelt cím, gyártó stúdióval együtt:

1. Gotham

Gyártó: Warner

Premier: 2014 ősz - hétfő 20:00

Producer(ek): Bruno Heller

Szereplő(k): Camren Bicondova, Zabryna Guevara, Donal Logue, David Mazouz, Benjamin McKenzie, Sean Pertwee, Erin Richards, Jada Pinkett Smith, Robin Lord Taylor

Várakozási faktor: 9/10

Gondolom nagyon nem kell ragoznom, hogy miért az egyik legjobban várt sorozat. A sztori önmagában adja magát, összes Batman film után, sorozatként, nagyon érdekel mit sikerül kihozni ebből. Az év egyik legnagyobb dobása lehet.

gotham.jpg

2. Red Band Society

Gyártó: ABC Studios

Premier: 2014 ősz - szerda 21:00

Producer(ek): Steven Spielberg

Szereplő(k): Dave Annable, Brian 'Astro' Bradley, Ciara Bravo, Griffin Gluck, Zoe Levin, Rebecca Rittenhouse, Charlie Rowe, Nolan Sotillo, Octavia Spencer

Várakozási faktor: 7/10

Előzetes alapján megfogott a dolog (hamarosan mennek fel a videók is), jó látni, hogy valamennyire ragaszkodnak a csatornánál a gyökerekhez is. És, ne felejtsük el megemlíteni, a FOX próbál figyelni arra, hogy a fiatalabb közönséget is megfogják. Bár eléggé megosztó lehet az újonc, azt gondolom kellemes meglepetése lehet az ősznek és mivel egyébként is szeretem a tini sorozatokat, így jöhet. Középpontjában egy kórház, ahol a fiatal betegek saját csapatot alkotva próbálják legyőzni a problémáikat. A spanyol alapokkal rendelkező széria szerda második órában nagyon erős sorozatokkal néz szembe, de remélhetőleg jól veszi majd az akadályokat. 

red-band-society-fox.jpg

3. Gracepoint

Gyártó: Shine (America)

Premier: 2014 ősz - csütörtök 21:00

Producer(ek): Chriss Chibnall 

Szereplő(k): Anna Gunn, Josh Hamilton, Madalyn Horcher, Virginia Kull, Nick Nolte, Michael Pena, Sarah-Jane Potts, Kevin Rankin, Georgina Rylance, David Tennant

Várakozási faktor: 6/10

10 rész, angol Brodchurch amerikai remake-je - röviden így mutathatnánk be a tényeket. Kanadában forgatott sorozat, egy kis városka életébe enged bepillantást, ahol egy gyilkosság utáni nyomozást követhetünk végig.

A három, maradék dráma mindegyike okozhat kellemes meglepetést, és azért van olyan is köztük, amit előzetesek alapján jobban várnék a fentebb említett címeknél, de még egy évet kell várjunk a premierig. A Backstrom (20th Century FOX), Empire (20th Century FOX), Hieroglyph (20th Century FOX) hármas közül talán a középső érdekelne a legjobban, de azért Rainn Wilson sorozata is megér egy próbát. Utóbbiról nem sok minden derült ki, így maradnék a kérdőjel alkalmazásánál. 

A szitkomok, a FOX esetében nem kapnak túl nagy hype-ot részemről, a New Girl sajnos nagy csalódás lett, és részemről kaszálva, mint ahogy a The Mindy Project is erőltetett, a Brooklyn Nine-Nine pedig a pilot után kikerült a nézett címek listájáról. Ezek mellé érkezik még egy idén (Mulaney - Universal), kettő szitkom pedig 2015-ben kerül a képernyőre. A Weird Loners (20th Century FOX) Becki Newton főszereplésével, a The Last Man on Earth melynek Will Forte a főszereplője és producere, valamint egy animáció, a Bordertown is csak rátok vár.

A kérdés a szokásos itt is, szerintetek erős a felhozatal? Jók a címek, lesz amit nézni fogok mindenképp?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr896160544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.14. 12:58:48

ezek közül a gotham pilotját nézem meg tuti.
süti beállítások módosítása