2007.09.22. 16:10 teddike

Heroes

Címkék: sorozat heroes 2007 2008

Apa kezdodik!!! Mar irtam korabban, hogy elkezdodott ez a szezon is. Es rogton 24 en, azaz hetfon jon a Heroes masodik evadanak elso resze. Szandekosan nem akarok linkelni, vagy ide oda mutogatni, de eleg sok video felkerult mar, szokas szerint az elso reszrol.

Aki nem ismerne, de szerintem mar nem nagyon vannak ilyen emberek, a sorozatjunkie, illetve a youtube a legjobb helyek arra, hogy talaljunk kissebb videokat a reszekrol. Probalom amugy ezt az evadot ugy megnezni, hogy nem lesek elore, mivel elso evad soran is lelottek par eleg komoly dolgot a keszitok az elozetes alatt. Maradjon minden meglepetes. Mondjuk az igazsag az, hogy a 6 perces videot meglestem, mert nagyon jo volt ujra a regi arcokat latni, es elegge unatkoztam mar.

Sokan tudjuk mar, de azt hiszem nem eleg sokszor emliteni, hogy Veronica Mars, azaz Kristen Bell 13 reszben vendegszerepelni fog, ami azt hiszem nagyon jo hir.

Szval, Heroes ra fel, hetfon elso resz, kedden reggel mar tolthet, ha a regi rendszert nezzuk, es van aki feliratra var, akkor kedd este, legrosszabb esetben szerdan mar nezheti is az elso reszt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr893140012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása