2010.01.14. 23:32 teddike

A CBS is rendelget

Címkék: sorozat 2009 2010 ncis los angeles the good wife

Lassan egy hete, de lehet több, zajlik a TCA sajtóturné, ami az egyik legfontosabb televíziós rendezvény. Tudom ez így nagyon bután és röviden lesz összefoglalva, de annyi a lényeg, hogy az összes nagyobb és kisebb csatorna kiáll a média képviselői elé, és bejelentik az évad hátralevő részére a terveiket, illetve akár a következő évadról is szó esik. Több apróbb, és természetesen nagyobb hír is napvilágra került a rendezvényen. A korábban írt sorozat-berendelések is innen jöttek, és most is ezzel kapcsolatos a hír.

the good wifeHabár, és most akkor ki is dobhatnám az első bekezdést, a CBS mostani bejelentése kicsit kései, mivel már szombaton megtartották a saját napjukat, akkor még sem jöttek elő ezek a hírek. A magyarázat egyébként egyszerű. A héten visszatért a FOX-ra a sorozatok rémálma, az IDOL, és természetesen a csatorna (CBS) kíváncsi volt, hogy mire lesz képes az NCIS de főleg az NCIS:LA.

Nos, a rajongók megnyugodhatnak, a csatorna természetesen elégedett az eredményekkel, így az NCIS: LA megkapta a második évados berendelést. Vele együtt, mondhatni kéz a kézben a The Good Wife is visszatér a második évaddal. Ezen sem kell nagyon csodálkozni, remekül tartja meg a felvezető műsor nézőit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr733141879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása