2011.12.14. 21:26 teddike

Midseason: ABC

Címkék: sorozat abc midseason missing revenge once upon a time the river

A CBS, FOX és NBC hármas után, jöjjön az ABC midseason kínálata, ami két olyan újonc sorozatot is tartalmaz, amit nagyon várok. De ne siessünk ennyire előre. Nézzük csak gyorsan mit sikerült összehoznia a csatornának eddig. Annyi bizonyos, hogy hétfőn Castle a legnagyobb kedvenc. Kedd esténként a Body of Proof nem muzsikál annyira jól, bár közel teljes, 20 részes évadot futhat, nem tartom valószínűnek, hogy látni fogunk egy harmadik évadot is. Mint ahogy az ABC szitkomjai is bukásra vannak ítélve. A Last Man Standing, a Man Up! vagy majd jövőre a Work It is hatalmas sebességgel fog kikerülni az ABC kínálatából. A szerda estét nagyon nem kell bántaniuk, a The Middle továbbra is jól teljesít, az újonc Suburgatory bár veszített korai könnyedségéből, még Jane Levy szereplésének köszönhetően az évad második felére feljavulhat. A Modern Family-t azt gondolom nem nagyon kell dicsérni, az idei nézettségeket is elnézve, egyértelműen az ABC zászlóshajója. Az újoncokra fókuszálva a szerda, illetve a további napok tekintetében, a Revenge nagy kedvenc lett, jó történettel, egészen kellemes színészekkel, jó karakterekkel és remek helyszínnel kápráztatja el a nézőket. Az egyik leghangosabb siker, a Once Upon A Time vasárnap esténként hoz nagyon jó nézettséget. A Charlie's Angels, csütörtök este nem jött be a csatornának, vasárnap este pedig a Pan Am fog hamarosan örökre elköszönni a közönségtől.

emily_vancamp_revenge.jpg

A midseason kínálat talán legnagyobb kérdése a Cougar Town. Egyelőre úgy néz ki, hogy 15 részre csökkentették a harmadik évadot, és az sem kizárt, hogy kedd esténként fog adásba kerülni, ami nem jelent túl jót a folyamatosan bort iszogató bagázsnak. Az újoncok közül, ha már említettem az elején, hogy csak most jön a java, február 7-én mutatkozik a The River című, nyolc részes, misztikus és horror elemekkel is operáló sorozat, amelynek ráadásul magyar szereplője is lesz a későbbi részekben. Bordán Lili kapott egy mellékszerepet, német tudóst fog majd alakítani. Március 15-én pedig a Missing kerül a képernyőre, amit főleg európai helyszíneken forgattak, ráadásul itt is tudjuk előre, hogy 10 részben fogják elmesélni a történetet, amelynek középpontjában egy anyuka áll, aki elrabolt fiát szeretné visszakapni.

A várt újoncok mellé érkezik még a Good Christian Belles (G.C.B.) vasárnap estére (03.04.), Desperate Housewives felvezetéssel. Valamint még egy szitkomot tartogat a csatorna, Don't Trust The B... in Apartment 23 címmel. A G.C.B. pilot alapján egyértelműen kasza nálam, még egy "feleséges" sorozatra nincs szükségem, és annyira nem is jött át a drámázás. Az Apartment 23 pedig, hasonlóan a többi újonc ABC szitkomhoz, gyorsan le fog kerülni a műsorról. Úgy látszik az igényesebb humorra van szüksége a nézőknek, gondolok itt a Modern Family által kikövezett útra. Az Apartment 23 nem szerepel még a midseason kínálatban, mint ahogy a szokásos Shonda Rhimes sorozat, a Scandal sem kapott premierdátumot. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr843464034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása