2014.05.14. 21:42 teddike

Upfronts 2014: Újoncok (ABC)

Címkék: abc upfronts 2014

Előzményként, kattintsatok a FOX és az NBC újoncaiért. A folytatásban az ABC sorozatok, amelyek közül a drámák azt kell mondjam, hogy eléggé megfogtak. Tudom azt írtam, hogy nem a legerősebb tartalmakkal van dolgunk, de van mégis valami a drámákban, ami miatt, legalább az első részekre leköthetik az embert. Elég csak arra gondolnunk, hogy a ShondaLand ismét beindult és jön egy elég jónak ígérkező dráma tőle. Itt van az újabb Marvel sorozat, valamint a rövidebb berendelést kapó újoncok is jól néznek ki, mint pl. a Secrets and Lies. 

De menjünk sorban és nézzük első körben az idén ősszel induló felhozatalt:

1. How To Get Away With Murder

Gyártó: ABC Studios

Premier: 2014 ősz - csütörtök 22:00

Producer(ek): Shonda Rhymes

Szereplő(k): Billy Brown, Viola Davis, Alfie Enoch, Jack Falahee, Katie Findlay, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil

Várakozási faktor: 8/10

Jaj, megint egy Shonda Rhymes sorozat? - első reakció - hagyjuk is, biztos nem fogom nézni, elég már belőle - második reakció - oké, ez nem is rossz, talán adni kellene neki egy esélyt - harmadik reakció a trailer után - oké, ezt biztos be kell próbálni - utolsó reakció, a harmadjára megnézett előzetes alapján. Így szívott be Viola Davis, valamint az elsőre egészen fiatalosnak mondható csapat, a koncepció és a jó tálalás is. Megvett a marketing mondhatnánk, de az első részek alapján meglátjuk, hogy a nagyon erős női karaktert a középpontjába állító újonc mire lesz képes. Az első évados berendelés biztos 15-16 részre vonatkozik, Viola szerződése miatt. Folytatás? Jó nézettség esetén minden megoldható.

HowToGetAwayWithMurder-banner-v1.jpg

2. Forever

Gyártó: Warner

Premier: 2014 ősz - kedd 22:00

Producer(ek): Matthew Miller, Jennifer Gwartz, Dan Lin, Brad Anderson 

Szereplő(k): Alana De La Garza, Ioan Gruffudd, Barbara Eve Harris, Judd Hirsch, Donnie Keshawarz, Joel David Moore

Várakozási faktor: 6/10

Ahogy fentebb is írtam, kövezzetek meg bátran, de érdekel, hogy milyen lesz ez heti sorozatként? Nyomozás, új eset, a háttérben a vírus. Egészen jó koncepciónak néz ki, teljesen könnyen fogyasztható és gyúrja magába azt, amit több csatorna sem mer elengedni (még). Még egy Castle csak másképp? Azt gondolom igen, de az elejét nézni kell(ene). 

forever_article_story_large.jpg

3. Agent Carter

Gyártó: ABC Studis - Marvel Studios

Premier: 2015 tél/tavasz - kedd 21:00

Producer(ek): Tara Butters

Szereplő(k): Hayley Atwell

Várakozási faktor: 9/10

A harmadik sorozatnak nehezen tudtam eldönteni, hogy mit válasszak. Jöjjön a biztos befutó, mármint, amit mindenki választana, vagy a Secrets and Lies illetve az American Crimes kerüljön fel? Talán azért jött az első gondolatnak megfelelő cím, mert nem tudok negatívumot írni a koncepcióról. A Captain America filmek nagyon tetszettek, Hayley Atwell-t szintén kedvelem, heti nyomozósként simán tudna működni. Meglátjuk mennyit tanultak a SHIELD fiaskóból.

agent-carter.jpg

Szintén tavasszal érkezik: Secrets and Lies (ABC Studios), American Crime (ABC Studios), The Whispers (ABC Studios), The Astronaut Wives Club (ABC Studios). A felsoroltak közül, az American Crime-ról esett talán a legkevesebb szó. Az ABC eléggé oda meg vissza van tőle, nagyon sokat várnak a bemutatkozástól, event programmingnak tökéletes, lezárt történettel. Egy éve megpróbálkoztak a Lucky 7 és Mind Games párossal, most az American Crime lesz a sok szereplős, talán mondhatom, hogy sokkal mélyebb mondanivalóval bíró újonca a csatornának. 

A szitkomok közül, több kerül képernyőre ősszel: Selfie (Warner), Manhattan Love Story (ABC Studios), Black-Ish (ABC Studios), Cristela (FOX) - Első kettő kedd estére, felvezetik a Marvel sorozat második évadát. Laurence Fishburne komádiával jön szerda estére, míg utóbbi péntek este lesz látható. Elég sok, sőt, nagyon soknak tűnő időpontban szitkomok az ABC műsorrendjében. Jövőre pedig jön a Fresh Off the Boat (FOX) és a Galavant (ABC Studios) - utóbbival tudtam talán legjobban kiakasztani ma 'ismerősöket', ez tényleg megtörténik? Egyébként, másodjára talán már jobban tudtam értékelni az előzetest, sőt még nevettem is rajta, még a végén tetszeni fog? Tavasszal, vasárnap esténként kiderül.

Nektek melyik a kedvencetek? Mit vártok a legjobban? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr756167240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása