2015.02.05. 23:26 teddike

Sorozatos röpkék - Arrow, Flash, Banshee és a többiek!

Címkék: sorozat empire netflix arrow the flash the blacklist 12 monkeys hindsight secrets & lies

Külön bejegyzés mindegyik, héten látott sorozatnak? Minek! Itt a twitterről tanult 140 karakteres vélemény. Na jó, nem ennyire röviden, de tény, hogy volt pár epizód amit a héten meglestem és külön-külön nem is lenne annyira élvezetes írni róluk, viszont így, egy csokorban teljesen más tészta. Elképzelhető, hogy spoileres leszek pár sorozatnál, elnézést érte.

The Blacklist - egyszer már panaszkodtam a héten a Super Bowl utáni epizód miatt. A nézettség sem volt annyira magas, láttunk már sokkal erősebb számokat, Elementary volt ilyen alacsonyan utoljára, tudjuk most hol tart viszont. James Spader és csapata viszont, függetlenül attól, hogy az új napon, csütörtökön este milyen számokat produkál, már meg is kapta a harmadik évados berendelést. Köszönjük NBC! Viszont, ne basszátok el a második évadot!

Arrow - pótoltam az előző hetet, folytattam a tegnap estivel, viszont már nem érzem, látom azt, amit az második évadban. Valami hiányzik és nem az Arrow, mint kedvenc városunknak. Lássuk be, a fekete és vörös bőrszerkónál több kell ahhoz, hogy élvezetes legyen egy sorozat. És bár volt egy hatalmas verekedés, minden idők egyik legveszedelmesebb gyilkosa nagyon szarul tudta tartani azt a bizonyos fegyvert, amitől a legdrámaibb pillanatban is inkább nevetni tudtam volna. Új évados ítélet egyelőre elég "lapos". 

The Flash - sajnos még csak az előző hétnél járok, viszont ez a volt és jelenlegi tanítvány, a fő gonosz nem gonosz vonal szerintem nem működik. Minden részre kellene egy új eset, "monster of the week" jelleggel és részemről sokkal izgalmasabb lenne a dolog. Kezdi túl komolyan venni magát a Flash és nem ez nem tesz jót.

Hindsight - pilot alapján ajánlottam mindenkinek, és csak folytatni tudom, négy rész után továbbra is egy tök jó guilty pleasure sorozat. A főszereplő pedig kezd egy kellemes eyecandy lenni, ehhez a magát egyáltalán nem komolyan vevő időutazós sorozathoz.

Banshee - minden idők egyik legjobb verekedős jelenete után jött egy lassabban építkezős rész, a végére megérkező, csend utáni viharral. Kíváncsi vagyok, hogy viszik el majd ezt az évadot, mert ha így haladnak a most említett szálakat elég gyorsan lezárják (remélhetőleg).

12 Monkeys - pilot után maradtam, beszippantott a kezdés és egészen nyugodtan mondhatom, hogy a folytatásra sem fogytak el a történetek. Oké, teljesen igazatok van, nem három rész alapján lesz itt megváltás, viszont biztató, hogy nem csak a pilottal akartak nézőket szerezni, megtartani. Ráadásul a történet is kezd bonyolódni kicsit.

Empire - korábban írtam, hogy minden csoda... nos, nem, nem három napig tart, minimum öt napig. A tegnap esti rész nézettségét látva, 4,6 a 18 és 49 közötti kereskedelmileg fontos korcsoportban több mint kiemelkedő. Én nem is nagyon emlékszem, hogy a pilot után, mikor láttam ilyen magas szinten, folyamatos emelkedést nézettségben. És az a durva egyébként, a minőség sem romlik, öt stabilan jó részt kaptunk. Azt már csak úgy az ügy margójára tenném, hogy temetjük a network csatornákat, szerdán a második órában közel 40 millióan ültek a képernyők előtt az előbb említett korcsoportból. Nem rossz!

Netflix - mostanában több dolog is napvilágot látott a Netflix kapcsán. Egyrészt elindultak Japánban is, ami a 2016-ig tervezett, több mint 200 új indulás egyike. Ráadásul a hétre időzítették a Daredevil előzetesét. Pörög a House of Cards kampány, februárban jön a befejező évad. Plusz, csak nagyon erős számokkal találkozik az ember, ha a bevételeket nézi. Ráadásul tartalomfejlesztésre is áldoznak. Lehet ez a helyes út?

Secrets & Lies - a végére maradt egy aprócska hír, ami ma már talán nem is annyira nagy újdonság, de ne menjünk el szó nélkül mellette. Mikor volt utoljára olyan nálunk, hogy valami, még ha csak órákkal is, de korábban induljon mint valamelyik US network csatornán? Lehet nem a Secrets & Lies a legjobban várt midseason sorozat, de az biztos, hogy hazánkban, március 1-én, hamarabb kerül majd adásba, mint bárhol máshol. A hazai csatorna nem más lesz mint az AXN, és az amerikai dupla premierhez hasonlóan, nálunk is két rész fog lemenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr767145229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása