2013.06.11. 20:56 teddike

Upfronts 2013: NBC

Címkék: sorozat nbc upfronts nbc upfronts 2013

Korábban: FOX (FOX újoncai), CW (CW újoncai), ABC (ABC újoncai), CBS (CBS újoncai) - NBC 2012, NBC 2011

Teljes lesz lassan kép, az NBC tervei is az asztalra kerülnek, plusz ha nagyon kíváncsiak vagytok a többi csatorna idei terveire, fentebb találjátok a linkeket. Visszatérve az NBC-re és az idei évadra, rögtön szeretném kijelenteni, minden simítás nélkül, az NBC bevállalósabb csatorna lett, mint bármelyik másik. Elég csak arról beszélni, hogy egy éve berendelték a Hannibal-t, és bár nem hozott rekord nézettséget, nem váltotta meg a tavaszt, stabil tábora lelt, ráadásul egy rendkívül jó minőséget tettek le, és ezeknek köszönhetően jöhet majd a második évad. Plusz, amellett, hogy berendelték második évadra pl. a Revolutiont és a Chicago Fire-t, egyiket sem hagyták a jól megszokott idősávjában. És ha még ez nem lenne elég, az egyik legvártabb újonc is az NBC-n fog bemutatkozni, szeptemberben ráadásul. 

NBC utálat ide, fikázások és rendkívül rossz programming döntéstek (szerintem) oda, az NBC legalább próbálkozik. Mondhatjuk egész nyugodtan, hogy a The Voice nélkül nagyon szomorú évet zártak volna, és mivel hozták az őszt, a tavasz nem lett annyira ciki, de még így is, látszik valami bizalomgerjesztő előrelépés. Revolution finálé után vagyok éppen, sok lapos rész ellenére, van lehetőség a sorozatban. A Chicago Fire is okozhat kellemes meglepetést kedd este, a The Blacklist pedig a The Voice után, szeptemberben szintén nagyot durranhat. Ez az én borítékom, majd olvassuk vissza, az NBC előtt egy sokkal jobb/erősebb év áll.

A berendeléseket, újoncokat hamarosan érintve, itt is érdemes megjegyezni, hogy a 10 rész körüli, event-series megjelenése, a pávás csatornánál is megfigyelhető. Ráadásul két nagyon erős 10 részessel jönnek majd, a Crossbones és Dracula is minőségi szórakozás lehet.

Újoncok: Crisis, The Blacklist, The Night Shift, Ironside, Believe - Crossbones, Dracula - The MIchael J. Fox, Welcome to the Family, About a Boy, The Family Guide, Sean Saves The World, Undeatable - American Dream Builders, Food Fighters, The Million Second Quiz

Visszatérők: Revolution, Chicago Fire, Grimm, Law & Order: SVU, Parenthood, Hannibal - Community, Parks & Recreation - The Biggest Loser, The Sing Off, Sunday Night Football, Dateline NBC, Football Night In America

Nem visszatérők: Smash, Deception, Do No Harm, Mockingbird Lane - The Office, Up All Night, Whitney, 1600 Penn, Animal Practice, Go On, Guys With Kids, Next Caller, The New Normal, 30 Rock, Save Me - Rock Center With Brian Williams, Ready for Love

Két nagyon fontos információ, a schedule előtt, jön a Téli Olimpia, plusz a drámák többsége csak midseasonban fog elindulni, tehát pont a sport alatt/után.

nbc_schedule_2013.jpg

Kicsi, nem sok minden látszik belőle, kattintásra viszont nagyobb lesz, és rögtön látni fogjátok, hogy hova kerülnek az újoncok és a visszatérő sorozatok. Ki kell emelnem a Revolution szerda esti premierjét, valamint a Dracula majd midseasonban a Crossbones adásba kerülését péntek este. A Believe és a Crisis, utóbbi Gillian Anderson miatt nagyon várós, szintén midsesonban kerül majd a képernyőre.

A címek, tehát a felhozatal, valamint a bevállalós schedule miatt is azt várom, ahogy írtam korábban is, hogy az NBC sikeres évet zárjon. Ha csak azt mondanám, csatorna nélkül, hogy Blacklist, Crisis, Crossbones, Dracula és Hannibal, akkor ti is biztos egyetértenétek. Meglátjuk szeptembertől!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr15356303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása